Što kaže knjiga o snovima o bedbugs?

Ožujak 2019

Video: Paulo Koeljo - JEDANAEST MINUTA audio knjiga za slepe (Ožujak 2019).

Anonim

Sanje, v katerih se pojavljajo žuželke, so redko prijetno in mirne. Še posebej, če v sanjah obstajajo takšni paraziti kot hrošči, komarji ali pršice. Kakšne sanje o bedbugah so se mnogim tolmačem sanj poskušale razložiti in kaj je najbolj nepričakovano - mnogi od njih imajo razmerje do takih sanj skoraj diametralno nasprotno. Hkrati se večina strinja, da lahko nekateri dogodki, povezani z rešetkami v sanjah, nedvoumno prikazujejo določene dogodke v resnici. Zato je za pravilno interpretacijo takšnih sanj vredno preučiti mnenja več različnih knjig sanj, ki jih bomo poskušali narediti na straneh tega članka.

Bedbugi v sanjah: kaj to pomeni?

Večina sonic je po njihovem mnenju soglasno: to je slab znak, da bi videli bedne v sanjah. Toda tudi ta večina se ne strinja s tem, kako izgledajo lutke. Dobri napovedi, povezani s temi paraziti insektov, so bolj redki, vendar jih najdemo v nekaterih zelo avtoritativnih tolmačih sanj. Zato je smiselno pregledati glavne vire in spoznati njihov odnos do rešetk.

Mala Dream knjiga Veles trdi, da bedbugs sanje, da dolgčasa, malo težav … in nadležne prijatelje, s katerimi ne želite, da se srečujejo in pogovarjajo, vendar boste morali to storiti po nesreči. Po drugi strani pa isti vir napoveduje, da srbi sanjajo o denarju. Vendar pa je ta denar, najverjetneje, posledica velikih težav in resnih težav.Take napovedi so pomembne le za preprosto opazovanje bedbugov v sanjah. Če je te žuželke treba iskati v sanjah, potem je to očitno znamenje resne poneverbe in težav. In če bi po besedah ​​Malyja Velesova Sonnika jedel bug, pomeni v bližnji prihodnosti naleteti na prepir ali škandal.

Podobno interpretacijo sanj z rešetkami daje tudi knjiga sanj Simon Kananit. V skladu s tem spi zasenčijo srečanje z neprijetno, motečo osebo. Menijo, da je dolgčas, taka oseba, kot da bi pila energijo od nas, kot piva v tem času pili kri. S tem virom je po mnenju prevajalca tistih, ki so se rodili januarja, februarja, marca in aprila, ki poudarja, da so bedasti v sanjah prisotnost vampirja za spanje v življenju.

Ženska sanjska knjiga navaja, da se bedžki pojavijo v sanjah kot prikrajci kronične in hude bolezni. Včasih se ta bolezen obravnava kot duševna bolečina iz neke nesreče, morda - bolezni sorodnikov ali prijateljev.

V skladu s Love Dreamom so hrošči prikrite težave z ljubljenim. Najbolj verjetno je, da bo dvostranski človek in veliko bo ležal. Nekateri komentatorji verjamejo, da s krvavim žuželkom lahko sanjajo o izdaji ali izpostavljanju.

Ampak ni vse tako slabo! Mnogi literarni viri interpretirajo videz bučk v sanjah kot znak zgodnje obogatitve. Torej, sanje o rojstnih dnevih septembra, oktobra, novembra, decembra, sanje o XXI stoletju, Sonnika Tsvetkovega, Sanjarjevega sanjskega knjigarja - vsi trdijo, da so bedne sanje o denarju. In toliko, da so ti insekti hkrati spali v sanjah, bolj bo imel denar.

Toda vsi tolmači s tako pozitivnim odnosom so združeni z drugimi podrobnostmi: denar ne bo prišel sam, ampak bo prinesel precejšnje število težav in skrbi.V večini primerov je to posledica nastanka majhnih primerov in skrbi, katerih rešitev bo prinesla dober dohodek.

Mimogrede, sanje tolmačenje rojstni dan v januarju, februarju, marcu, aprilu nadaljnje kaže, da bedbugs sanje, da veliko težav, ki pa bo rešil spalno nesrečo. On ne daje povezav z denarjem, ampak kot celota kaže na veliko število novih primerov.

Najbolj verodostojne Dream Miller poudarja, da je samo napaka v sanjah napoveduje dolgo kronične bolezni, morda - s smrtnim izidom, vendar ne nujno v spalnik. V svojem življenju bo dogodek povezan s smrtjo. Obstaja tudi bolj ozko tolmačenje: če v sanje pojavil mrtve žuželke, to pomeni, da bi bilo v poteku bolezni veliko nesrečo v zvezi z, vendar ne nujno smrt. Sonnyk trdi, da je več hroščev hkrati prisotno v sanjah, večja je verjetnost smrti nekoga od prijateljev ali sorodnikov.

Razlaga sanje David Lofa kaže, da je videz bučk v sanjah običajno povezan s pojavom zavistnih oseb v osebi. Bedbugs sanja o ženi, po Lofu, napovedujejo isto kot Dream Dream: prevara in dvojnost ljubljene osebe. In veliko število teh žuželk v postelji najpogosteje napoveduje izdajo prijateljev, morda celo najbližje.

In končno, da je tisto, kar hroščev sanje, sanje razlaga Yellow cesarja opozarja poudariti, škandali, poslovnih problemov, z obilo manjših težav in zdravstvenih težav. Toda to je dober literarni vir več njegovih posebnosti: v skladu z njim, da vidim napake v sanjah - tako kupiti s težavami srca, ledvic skleroza, nespečnost ali hude živčne motnje.Hkrati se priporočila dajejo v najkrajšem možnem času, da opravijo zdravniški pregled in prejmejo ustrezno zdravstveno oskrbo. Poleg tega sonček rumenega cesarja priporoča, da delate na sebi, se pomirite, najdejo mir v mislih in poskušajo razumeti vaše resnične želje in cilje v življenju. To bo zagotovilo tako dobro zdravje in radost, ki jih prejmete vsak dan.

Kot rezultat, ki uporablja sanjsko knjigo, posteljice v skoraj vseh srednjih boleznih in zdravstvenih težavah. In če kopite globlje, lahko vedenje spanca v sanjah ali dogodkih, povezanih z napakami, pove še več o sami bolezni in o načinih zdravljenja.

Kaj to pomeni, če pritisnete bedbugove v sanjah?

Pritiskanje hroščev v sanjah je zelo slabo.

  • Sanjska rojstnodnevna zabava v maju, juniju, juliju in avgustu kaže, da samo zmečkan bug - naključno ali namerno - sanja o različnih težavah in težavah. Če oseba v sanjah namerno stiska te žuželke, iz katerih voda teče, potem je nesreča ali resna bolezen. Toda velike količine hroščev pomenijo hude bolezni in celo smrt.
  • Skoraj enake napovedi dajejo Miller in Lofthove knjige sanj.
  • Sodobna družinska sanjska knjiga navaja, da je zmečkanje bedema v sanjah pred boleznijo, le iztekanje insekta iz krvi pa je prerokba resne, dolge in po možnosti smrtne bolezni.

Vsa ta opozorila v določeni meri sovpadajo s tem, kar v knjigah sanj govorijo o tem, da gre le za hrošče. Verjame se, da če žuželka poteka vzdolž belega zidu, je znamenje bolezni, ki ni huda in ni usodna, strahovi in ​​izkušnje, ki so zaman in nesmiselne.

Kaj znanost pravi o bedbugs v spanju

Kot veste, strog znanost v napoved ne verjame, da je treba dejstva potrdili eksperimentalno. In ker ni statistično značilnih in torej dokumentiranih dejstev, so v njem sanje za njo nič drugega kot izkušnje nekaterih vtisov in domišljijskih iger.

Psihologi pravijo, da ljudje, ki so se morali spoprijeti z močnimi občutki, ki so nekako povezani z žuželkami, najpogosteje govorijo o sanjah z bedbukami. Na primer, to je lahko borba s ščurki v državi, na kateri lahko še posebej vtisljive ženske doživijo pravi stres.

Zelo pogosto novi naseljenci, ki se preselijo v novo stanovanje, soočajo se s problemom bedbugov. Neprespane noči, srbenje, grozno spektakel naselja parazitov pod žimnico do katerih je prišlo v ozadju skrbi na poti in veliko količino težav privede do dejstva, da so najbolj žive vtise med spanjem izgubila v možganih v popačeni obliki.

Človek lahko vidi večje velikosti, večje količine, stalno prebujanje. To sploh ni znamenje in ni znak od zgoraj. Torej možgani poskušajo raztovoriti iz izkušenih močnih čustev.

Še bolj pogosto se lahko v potovanju s potniki pojavi utrujenost med potovanjem, utrujen med potovanjem in se naseljujejo v hotelih, ki jih napadajo žuželke. Veliko čustev, utrujenost in občutek bolečih piki žuželk v postelji vodi v nemirni odrivanja in trajno žuželk v sanjah.

Poleg tega so hrošči v večini ljudi povezani z temo, temo, pomanjkanjem želje po živi in ​​žalosti. Zato sanje mnogih psihoterapevtov z ležišči obravnavajo kot znak depresije.Običajno takšne sanje motijo ​​osebo precej mirno, žalostno, nagnjeno k pitju in samomoru.

Na splošno je v mnogih religijah in ezoteričnih učenjah hrošče nekakšna negativna energija. Njena navzočnost blizu osebe priča o upadu moči, pomanjkanju želje in voljo za življenje. Ljudje, ki brez objektivnih razlogov redno nosijo te žuželke, imajo veliko negativnih čustev, katerih vzrok je večina samih. Imenujejo se tudi osebe z aktivno negativno psihologijo. In bedne v sanjah so zanesljiv znak, da morajo spremeniti način razmišljanja, odnos do stvari in dogodkov, naučiti se uživati ​​v življenju in uživati.

Razlaga sanj