Korištenje sredstava iz buhe „odvjetnik” i njegovih pravila primjene

Srpanj 2019

Video: Frontline - pravilno korištenje spot on preparata protiv buha i krpellja (Srpanj 2019).

Anonim

"odvetnik" je učinkovito zaščiten proti bolham in drugih parazitov, "odvetnik" - kapljico na vihra, namenjenih za pse. Izdelek učinkovito ščiti pred bolhami in drugimi zajedalci. Rešitev se uporablja samo zunaj.

Karakterizacija sredstva

"Attorney" vključuje moksidektina (2, 5%), imidakloprid (10%). Prav tako so prisotne dodatne komponente. Barva raztopine je od rumenkaste do rjave barve. Obstajajo različne oblike sproščanja - 4; 1; 2, 5 mililitrov. Pipete so izdelane iz polipropilena. Pakirano v 3 izdelkih v folijskih pretisnih omotih. Potem so pretisni omoti nameščeni v kartonske škatle ali vrečke iz folije.

Farmakološka sestava

Predloženi agent za pse ima širok spekter delovanja. To pomaga pri preprečevanju nastanka ne le bolhe, ampak tudi klopi, uši, uši, nematod.

Sestava vsebuje 2 aktivnih snovi.

 1. Moksidektin je polsintetična spojina, ki spada v skupino milbemicinov. Spodbuja izolacijo gama-aminobutirne kisline in ima povezavo s postsinaptičnimi receptorji. Posledica tega je kršenje inervacije mišic, nato pa paraliza in smrt nematod in drugih parazitov.
 2. Imidakloprid je član skupine kloronikotilnih insekticidov. Medsebojno sodeluje z acetilholinskimi receptorji parazitov, hkrati pa krši njihove živčne impulze, kar vodi k smrti insektov.

"Odvetnik" je zmerno nevarno sredstvo. Po GOST, pripada tretjem razredu nevarnosti.Pripravo dobro prenašajo živali različnih vrst. Pri opazovanju odmerka mutagenih, lokalno razdražljivih, toksičnih učinkov ni razkrito.

"Advocate" dobro prenašajo živali različnih vrst

Navodilo za drog

"Advokat" se uporablja za preventivne namene in za zdravljenje z bolhami . Za pse najmanjši odmerek je 0,1 mililiter na kilogram telesne mase. Izkaže se, da je na kilogram 2, 5 miligramov moksidektina in 10 miligramov imidakloprida.

Naši bralci priporočajo!

Da bi se znebili bolh, naši bralci svetujejo Pest-Reject repellerju. Delovanje naprave temelji na tehnologiji elektromagnetnih impulzov in ultrazvočnih valov! Absolutno varno, ekološko sredstvo za ljudi in hišne ljubljenčke.

Preberite več tukaj …

Če teža psov presega 40 kilogramov, je odmerek zdravila 0, 1 mililiter za vsak kilogram teže. Uporabite lahko pipete različnih embalaž. Zdravljenje je treba izvajati večkrat, da se prepreči nastanek druge bolezni - enkrat na mesec med celotno sezono aktivnosti žuželk. Za preprečevanje bolh se zdravilo uporablja enkrat mesečno. Obvezno zdravljenje psov je simptomatsko zdravljenje in zdravljenje z imuno-zdravili, ki obnovijo volno.

Pred uporabo pipete odstranite zaščitno kapico in prebodite zaščitno membrano. Pokrovček se nato nosi na hrbtni strani. Ko se znova odstrani. Zdravilo se uporablja za tista območja na telesu psa, ki niso dostopni za lizanje - na koži, ki se nahaja med lopaticama.

Pred uporabo zdravila "Odvetnik" je zaščitna kapica odstranjena iz pipete in prebodena zaščitna membrana šobe

Zdravilo "Advocate" se boji vode.Zato se živalim ne sme dovoliti, da plavajo v odprtih vodah 4 dni po začetku zdravljenja. Kopanje v kopalnici ne zmanjša učinka zdravila, vendar pogosta uporaba šamponov vpliva na učinkovitost.

Če so živali velike, se izdelek nanese na kožo psov na več mestih. Odvisno od teže se "Advocate" uporablja v drugem odmerku. Predstavljene so v tabeli.

Identifikacija pipete hišne masa (kg) Želeno dozo sredstvi (ml) zgornje meje koncentracije aktivne snovi v mg na kg
moksidektina imidakloprid
Zelo velike pse 25-40 4 4 16
Velik pes 10-25 2, 5 6, 25 25
Bližnji pes 4-10 1 6, 25 25
Mali pes Manj kot 4 0, 4 2, 5 10

Prednosti in slabosti

Slabosti

Ta pripravek za pse običajno ne povzroča neželenih učinkov. Glavna stvar je, da jo uporabite v skladu z navodili. Včasih pa lahko pride do negativnih reakcij:

 • srbenje;
 • pordelost kože.

OPOZORILO!

Za hitro odlaganje bolh, obstajajo le tri učinkovite možnosti:

 • Klicanje storitve dezinsekcije (drago);
 • Nakup elektronskega repellerja (1390 rubljev);
 • Kemikalije (sumljivi učinek).

  Preberite več tukaj …

  Priprave na bolhe ne smete nanašati na kožo z lezijami. Tudi zdravljene živali ne ponesite 4 dni. Ne uporabljajte zdravila "Advocate" v povezavi z zdravili, ki vključujejo makrociklične laktone. Priprava bolhe se ne sme uporabljati za mladiče, ki so mlajši od 7 tedna starosti, in da ni primeren za ozdravljenega ali bolne hišne ljubljenčke. Če je masa psov manjša od 1 kilogram, je priporočljivo ukrepati previdno pod nadzorom specialista.

  pomeni "odvetnik" se uporablja na tistih področjih, na telesu psa, ki ni na voljo za slizyvanie - na koži, ki se nahaja med lopaticama

  Lastnosti

  • "odvetnik" se uspešno uporabljajo za preprečevanje in zdravljenje parazitov. Uporablja se za zdravljenje alergijskih bolh dermatitisa.
  • Zdravilo je stabilno, izpolnjuje vse mednarodne varnostne standarde.
  • Treba je omeniti enostavnost uporabe, tablete in injekcije v tem primeru izgubljajo.
  • Da bi ohranili učinkovitost orodja, je dovolj, da opravite obdelavo enkrat na mesec.
  • Obstaja vpliv na zunanje in notranje parazite.

  Pomembno! Če je potrebno obdelati več živali hkrati, je bolje narediti v enem dnevu.

  Uporaba pomeni "odvetnik" (video)

  Osebni varnostni ukrepi

  • Delo s psom, ki jih je treba upoštevati nekaj varnostnih ukrepov.
  • Prepovedano je jesti, piti ali kaditi.
  • Po uporabi "Odvetnik" ni treba znajti hišne otrok podnevi in ​​božal žival.
  • Zdravilo shranjujte proti bolham na mestih, ki so zaščitena pred otroki.
  • Če je bolh proizvod dobil v telo, se posvetujte s strokovnjakom. Če je na koži ali v očesu - izperite z veliko vode.
  • Po končanem delu s pripomočkom za pse umijte roke z milom in vodo.
  • Ne uporabljajte pipet za enkratno uporabo za gospodinjsko uporabo. Prazne posode je treba položiti v plastično vrečo in zavreči.

  Držite "odvetnika" stran od hrane na hladnem in suhem mestu, temperatura mora biti 0-30 stopinj.

  Nudimo vam se tudi seznanili s prednostmi in značilnosti uporabe kapljic bolh in klopov "Barrier«.

  Mnenje potrošnikov

  Potrošniki opozarjajo, da živali dobro prenašajo zdravilo. Hkrati je dovoljena uporaba nosečnic in nosečnic. Zdravilo pomaga v boju proti celotni skupini parazitov. Za razliko od tablet črvov pes ne počuti bolan. V primerjavi s cepivi je zdravilo varno. Ker se zdravilo prodaja v pipetah, je zelo primerno, da ga uporabimo. Med predelavo se živali počutijo lahkotno.

  Potrošniki opozarjajo, da živali dobro prenašajo zdravilo

  Od pomanjkljivosti je treba opozoriti, da žival dolgo časa neprijeten vonj. In droga je draga. Izdelek slabo vpliva na klopke!

  Preventivni ukrepi

  Preventivni ukrepi bi morali preprečiti pojav žuželk.

  • Ne počakajte, da se vaš hišni okuženi, zdravite na začetku sezone.
  • Upoštevajte higieno psa - operite ga s posebnimi šamponi.
  • Redno obiščite veterinarsko kliniko s hišnim ljubljenčkom, vendar se zavedajte, da obstaja vedno tveganje za okužbo drugih živali.
  • Preprečite stik s potencialno nevarnimi živalmi. Če je prišlo do stika z njimi, ga je treba nemudoma obdelati.
  • Med sprehodom uporabite repelente insektov, ki pomagajo odbiti parazite.

  Bolha (video)

  Predstavljeni pripravek odlično pripomore k preprečevanju videza nepovabljenih gostov in jih lahko popolnoma izniči. Pomembno je, da uporabite verodostojno drogo! Samo zato, da ne škodujete zdravju domačih živali. Mnenja o izdelku so večinoma pozitivna.