Može li se uši ukloniti s diklorvosom?

Siječanj 2019

Video: Da li bela leptirasta vas u cvecu moze da se suzbije samponom ? (Siječanj 2019).

Anonim

Kot veste, dichlorvos - je zdravilo, ki se uporablja, da se znebite množice parazitskih žuželk. Njegove glavne prednosti so zadostna visoka učinkovitost in nizka cena. V času Sovjetske zveze so verjeli, da je to orodje varno za ljudi, vendar so nedavne raziskave dokazale negativen vpliv na zdravje ljudi, zlasti na živčni sistem.

, vendar v skladu s pravili o previdnosti in strogo upoštevati navodila za uporabo, dichlorvos ne prinese resne težave, da človeško telo, ampak postane smrtonosna strup za vse vrste škodljivcev. Stvar je v tem, da to zdravilo vsebuje snovi, ki vplivajo na živčni sistem žuželk in povzročijo paralizo v samo nekaj minutah.

Ali pomaga dichlofos iz uši?

Sodobni diklorvos se resno razlikuje od svojih predhodnikov sovjetskih časov v sestavi in ​​stopnji nevarnosti za zdravje ljudi. Ampak, kljub temu je to zdravilo zelo strupeno, v skladu s. strokovnjaki ne priporočajo, da ga uporabljate kot sredstvo za ušesa in gneče, da bi preprečili zastrupitev človeškega telesa.

Ampak ob prvih znakih uši, uporaba drog je še vedno možno, vendar le, če so vsi varnostni ukrepi in strogo sledite navodilom. Ko vse svoje slabosti je treba priznati, da ima visoko stopnjo učinkovitosti in lahko uniči vse obstoječe parazitov na razpršila.To pomeni, da lahko in ščurki vržete v hrošč in mravlje.

Kot uši izhajajo diklorvosa - Uporabnik

Uporaba uši zahteva uporabo posebne zaščitne opreme, ki je sestavljen iz gosto gume medicinske rokavice in maske za zaščito nos in usta ali respirator.

Potrebno je večkrat, da se potisnete s pripravkom neposredno pred uporabo. Bodite celoto, brez lukenj, plastično vrečko in vbrizgajte v njej, enega ali dva klika na vložek drog, nato pa potisnite vrečo čez glavo in ovijte brisačo na vrhu. Bodite zelo previdni in se prepričajte, da paket ni zanimivo področje javnega kože ni zajeta v lasišču (čelo, ušesa, in tako naprej. Itd).

Lahko v nobenem primeru ne bo dovoljeno, da uporablja orodje v uporabi so bile v stiku s kožo na rokah in padel v dihalne poti. Naravno je kontraindicirano, da zdravilo uporablja z individualno nestrpnostjo ali s kakršnimi koli boleznimi dihalnega trakta. Neželeno je uporabljati diklorvos za otroke in nosečnice.

Koliko dichlorvosa obdržati na glavi?

Običajno je preostanek odstranjen iz pakiranja po 10 - 30 minutah. Treba je opozoriti, da se med postopkom za odstranjevanje uši lahko glava zelo srbeče in srbi. To je povsem normalno, saj žuželke poskušajo pobegniti od ubijanja ugriza. Po odstranitvi paketa, morate umivati ​​glavo 2 do 3-krat na popolnoma odplavila zdravilo iz las, nato pa začetek česanje iz gnide in mrtve insekte.

dichlorvos uši omare

Ko omejevanje uporabe sredstev za osebo, da se znebite uši in gnide, je treba opozoriti, da je najbolj učinkovita in neškodljiva v boju proti telesa uši.

Obdelava stvari, v katerih žive paraziti insektov, je nujno treba opraviti z uporabo obstoječih varnostnih ukrepov, od katerih je najpomembnejša uporaba gostih gumijastih rokavic in respiratorja.

Ni težko hitro izvesti dišav-dihlosfavnih ušes doma. Dovolj je, da parazitirana oblačila zdravite z zdravilom in jo položite v pakete. Čas izpostavljenosti parazitom je naveden v navodilih za uporabo kot 15-20 minut. Po prenehanju postopka uničenja škodljivcev se predelana oblačila in stvari prezračujejo in sperejo pri visokih temperaturah s kemičnimi sredstvi.

Ali dichlofos pomaga uši - povratne informacije

Če želite ugotoviti, kako učinkovito je diklorvos, bodo povratne informacije ljudi, ki uporabljajo to zdravilo za predvideni namen, pomagale.

Torej, mnenja se razlikujejo, vendar še vedno večina ljudi iz lastne izkušnje verjame, da če upoštevate obvezne varnostne ukrepe in strogo upoštevate navodila, lahko uporabite dichlorvos v boju proti uši in grenivkam. Njegova učinkovitost je visoka in v enem dnevu je mogoče uničiti parazite. Večina pregledov kaže, da je najbolj varno treba obravnavati zdravila s predponami NEO in IVF, ki vsebujejo veliko manj toksične snovi in ​​zato lahko povzročijo manj škode za zdravje ljudi.