Komfortis: nova riječ u borbi protiv buha

Lipanj 2019

Video: The Rich Dad Channel WHY NETWORK MARKETING IS THE RIGHT CHOICE ROBERT KIYOSAKI The Rich Dad Ch (Lipanj 2019).

Anonim

Tablete "Comfortis" & minus; udoben in preprost način za zaščito živali od bolh Bolhe lahko zelo zapletijo življenje živali, povzročajo srbenje, bolečine in različne bolezni. Z njimi se je treba boriti - za to je bilo razvito veliko sredstev. Eden od njih je tableta "Comfortis".

Kako za boj proti bolhe

, lahko najdete različna orodja v veterinarskih lekarnah:

 • spreji; Kapljice
 • ;
 • šamponi;
 • ovratnice.

Nobeden od njih ne daje 100% jamstva in vsi imajo svoje pomanjkljivosti. Šamponi imajo zelo šibke učinke in so bolj primerni za preventivno nego. Ovratnica je neprijetno, ker jo je potrebno nenehno nositi brez odstranjevanja. Praktično vsa ta orodja se uporabljajo izključno zunaj. In šele pred kratkim se je pojavilo pravilo, ki ga je mogoče uporabiti v notranjosti. Nove tablete "Comfortis" iz bolh, kot vsa zdravila, imajo svoje prednosti in slabosti.

Nova tabletka "v Comfortis" iz bolhe, kot vse droge, imajo svoje prednosti in slabosti

Oblikovanje

"Komfortis" Tablete se šteje za novega, za zdravljenje živali. Aktivna snov - spinosad, spada v skupino spinosidov. Spinosad - živčni strup, ki deluje neposredno na živčni sistem bolh, blokiranje razmnoževanje pulz vzdolž živčnih vlaken in povzroči paralizo. Po tem se vsi sistemi telesa zavrnejo in umrejo.

Spinozad je dokaj močna snov. Tablete "Comfort", v skladu s pregledi, delujejo hitro: pol ure po njihovi uporabi bolhe na živali začeli umreti.Tudi razmnoževalni sistem trpi - preživele bolhe ne polagajo več jajc.

Naši bralci priporočajo!

Da bi se znebili bolh, naši bralci svetujejo Pest-Reject repellerju. Delovanje naprave temelji na tehnologiji elektromagnetnih impulzov in ultrazvočnih valov! Absolutno varno, ekološko sredstvo za ljudi in hišne ljubljenčke.

Preberite več tukaj …

Poleg spinozada so tablete napolnjene s polnili in vsemi vrstami pomožnih snovi.

Bolhe prinašajo nelagodje vašemu ljubimcu

Spinozad se hitro absorbira in potuje po prebavnem traktu. Po 2, največ 4 ure, koncentracija zdravila v krvi postane največja pri psih. Pri mačkah se maksimalna koncentracija pojavi veliko pozneje - po 4-12 urah. Nato začne snov aktivno delovati, kar vodi do množične smrti parazitov. Hrbtenjača se izloča iz telesa z urinom. Po dveh dneh se 75% snovi izloči in čez teden je skoraj popolnoma.

Ukrep "Udobje"

"Comfortis" uničuje bolhe in pomaga pri zaščiti psov in mačk od njih še en mesec. Ves ta čas so živali zanesljivo zaščitene pred boleznimi, ki ne morejo živeti na njih.

Spinozad deluje precej nežno in praktično ne škoduje zdravju živali. Zato zdravilo postane tako priljubljeno pri lastnikih živali.

Spinozad deluje precej nežno in praktično ne škoduje zdravju živali

Način uporabe

"Comfortis" se dovaja v hrano ali daje peroralno po jedi. Navodila za pripravo natančno določajo zahtevani odmerek glede na starost in težo psa ali mačke. V povprečju naj bi bilo 1 kg teže psa 50-70 mg. Maček je samo 50-100 mg.Za majhne pse je odmerek zmanjšan in primerljiv z odmerkom za mačke.

Udobne tablete lahko dajejo mladičem, ki se začnejo 14 tednov.

Da bi žival lažje jedli tablete, je zdravilo aromatizirano z govedino.

OPOZORILO!

Za hitro odlaganje bolh, obstajajo le tri učinkovite možnosti:

 • Klicanje storitve dezinsekcije (drago);
 • Nakup elektronskega repellerja (1390 rubljev);
 • Kemikalije (sumljivi učinek).

  Več tukaj …

  "Komfortis" dal v hrano ali usten, po obroku

  Side Effects

  Sodeč po pregledih so tablete dobro prenašali. V redkih primerih se lahko pojavi posamezna nestrpnost.

  Ko je žival poje tablete, ga je treba skrbno opazovati. Najpogostejši neželeni učinki so letargija, zmanjšan apetit ali bruhanje.

  Kontraindikacije

  Ne jemljite "Komfortis" brejosti in laktacije, kot tudi tiste, ki trpijo epileptične napade. Tudi tablete ne dajejte živalim, ki niso dopolnili treh mesecev.

  Ne jemljite "Komfortis" brejosti in laktacije

  odmerek

  Odvisno od vrste tablet lahko vsebujejo 270-1040 mg spinosadu.

  Komfortne tablice in min. udoben in enostaven način za zaščito živali pred bolhami. Toda preden jih uporabite, se morate posvetovati z veterinarjem, ki bo na podlagi posameznih značilnosti živali odločil o njihovi izvedljivosti.

  Tablete za udobje (video)