Elektronski uređaji i druga sredstva protiv komaraca

Srpanj 2019

Video: Efikasnost ultrazvučnog rastjerivača pasa (Srpanj 2019).

Anonim

Komarji - nadležne žuželke, ki prinašajo veliko težav, tako da bi moral biti boj se lahko uporablja različne pomeni piki komarjev, eden izbere način zaščite pred plujejo krvosesnih glede na lokacijo in namen uporabe. Mosquito uporablja mehansko zaščito, repelent sredstva.

Če so komarji nadloga v sobi, moramo najprej pridobiti mreže proti komarjem na oknih. Ampak, seveda, 100% tega preprostega orodja ne ščiti pred piki komarjev. Komarji priti v sobo, kjer je, na primer, ponuja balkon ali vhodna vrata. Zato moramo razmišljati, kaj repeller plujejo Bloodsuckers kupili v trgovini ali pa osebno.

repelent in uniči te krvnih poganjkov dovolj. Ostaja le, da izberejo najbolj primerna in učinkovita od njih

Raptor mosquito

A priljubljeno sredstvo za komarje je Raptor. Lahko ga kupite v obliki:

 • rezin;
 • spirala;
 • tekočine.

Prednost Raptor spirala je možnost, da jo uporabljajo v kateri koli kraj, kjer ni elektrike. To je učinkovito in v zaprtih prostorih in na prostem. Da so komarji ne moti na piknik, ribolov, koča Raptor spirala je treba zapisati, nato pa ogenj.Z dimom se sprosti aletrin - snov, ki ubija komarje, komarje in midge. Ena spirala se uspešno bori z velikim številom krvosebnih žuželk in jo dolgo hrani. S spiralnim Raptonom lahko varno počivate po naravi ali delu v državi.

Naši bralci priporočajo!

Če želite znebiti komarjev, naši bralci svetujemo komar repeller Pest-Zavrni. Delovanje naprave temelji na tehnologiji elektromagnetnih impulzov in ultrazvočnih valov! Absolutno varno, ekološko sredstvo za ljudi in hišne ljubljenčke.

Več tukaj …

Možno je, da uporabljajo različne načine piki komarjev, vsakdo izbere način zaščite pred plujejo Bloodsuckers, odvisno od lokacije in namena uporabe

Plošče in tekoči Rapton varno in nimajo vonja. Lahko se uporabljajo v stanovanju, v hiši, tudi če so v sobi otroci in hišne ljubljenčke.

Ampak, da bi odvrnili komarje, v skladišču ni treba kupovati sredstev. Učinkovito repeller lahko storite sami.

Treba je razmišljati odvračanja, ki pluje pod Bloodsuckers kupili v trgovini ali pa svoj

Mosquito Repeller: Narediti svoje roke

scarer plujejo žuželke (repelenti), se lahko enostavno je doma z lastnimi rokami.

 • Komarji ne prenašajo vonja vanilije, nageljnovih žličk, evkaliptusa. Za zaščito pred majhnih otrok, komarji lahko samo čaka na prtiček, namočeno v evkaliptusa ali olje nageljnovih žbic. Za odrasle morate mešati vanilin z otroško kremo in jo uporabiti na koži.
 • Tudi učinkovito proti komarjem je mešanica oljčnega olja, olja grenke in olja čajevca (2 žlici žlici.l. olive, 5 kapljic stroka, 30 kapljic čajevca).
 • Na vrtu bo zmanjšal znesek, ki plujejo Bloodsuckers, če posajene rastline, kot so starejši, češnja, oreh. V sobi bodo komarji prestrašili vonj citrusov, sivke, geranije. Torej, na primer, če razgrnete citrusne lupine po prostoru, komarji ne bodo motili.

Naravna sredstva za nadležnimi komarji so neškodljivi, njihova uporaba pa je kontraindicirana le za ljudi, ki imajo alergije na rastline, ki se uporabljajo v naravnih repelentov.

Plošče in tekoči Rapton varna in nima vonja

Kako ravnati s komarji (video)

Kupljene repelente

Proizvajalci proizvajajo Repellers repelenti v obliki:

 • kreme;
 • geli;
 • nalepke;
 • Spray z vonjavami, ki odbijajo komarje.

OPOZORILO!

Če želite hitro znebiti komarjev obstajajo le tri izvedljive možnosti:

 • Call dezinsekcije storitve (drago);
 • Nakup elektronskega repellerja (1390 rubljev);
 • Kemikalije (sumljivi učinek).

  Preberite več tukaj …

  Elektronski repeller je postal priljubljen pred kratkim. Ta naprava proizvaja ultrazvočno frekvenco, ki simulira zvok, ki ga moški proizvajajo komarji. Samo oplojene ženske grizejo ljudi, ki jih ta zvok prestraši in odletijo od tega kraja.

  Rapton se lahko uporablja v stanovanju v hiši, tudi če je prostor za otroke in domače živali

  Orodja za uničevanje komarjev

  • Za uničevanje žuželk, ki sesajo kri izumili veliko različnih načinov. To je druga vrsta fumigatorjev - spirale (kot so Raptor), sveče, plošče, električni plamenilci. Vse vrste fumigatorjev, segrevanje, dajanje insekticidov, ki ubijajo komarje.
  • Obstajajo tudi naprave, ki se uporabljajo za množično uničenje komarjev. Takšna naprava je past, ki privlači komarje s toploto in ultravijolično svetlobo ter jih uniči s posebno napravo.

  Z lastnimi rokami lahko naredite preprosto, vendar zelo učinkovito napravo za ubijanje komarjev z improviziranih sredstev. Če želite narediti komarček, potrebujete dvolitrsko plastično steklenico, sladkor, vodo in kvas.

  Komar je zaščiten z mehansko zaščito, sredstva za zavrženje

  Steklenička se razreže na polovico. Dno steklenice napolnimo na polovično vročo vodo in dodamo sladkor. Ko se voda ohladi na 40 stopinj, se kvas doda vanj. Vrh steklenice se obrne in vstavi v dno. Vse te preproste naprave postanejo črni papirji. Komarji so kot mrak. Poleg tega ta past pritegne z ogljikovim dioksidom, ki loči kvas. V kotu sobe je nameščena domača komarčka. Zadostuje za dva tedna. Priporočamo, da se naučite, kako voziti faraon mravlje iz vaše hiše.

  Komarji so hudobni insekti, ki prinašajo veliko težav, zato se morate boriti z njimi. In sredstva, ki odvračajo in uničijo te krvoprosti, so dovolj. Ostanek je le izbrati najbolj priročno in učinkovito od njih. Priporočamo, da se naučite, kako zaščititi svojega otroka pred ugrizi komarjev.