Značajke žohara maglu

Lipanj 2019

Video: Daily FUD - Introducing the New Look Novachain! (Lipanj 2019).

Anonim

Trenutno na policah specializiranih trgovinah, lahko najdete veliko število insekticidov so na voljo v različnih oblikah: aerosolov, praškov, gelov, pisala. Vsi so v različnih stopenj učinkovitosti, vendar v nekaterih primerih, na primer boj je neuporabna - ščurki pridejo nazaj. Stvar je, da je hiša veliko težko dostopnih mestih, ki jih je težko ali celo nemogoče za zdravljenje: vrzeli in razpoke, prezračevanje in podstavek. megla ščurki predelavo odlikuje z široko penetracije, da se paraziti imeli praktično nobene možnosti za preživetje.

tehnike Feature

Že vrsto let, človeštvo je poskušal oblikovati učinkovito metodo za zatiranje škodljivih organizmov, ki živijo v bližini. Še posebej priljubljen je problem videza ščurki v stanovanjskih in industrijskih prostorov. Druga pomembna točka je vprašanje varnosti sredstev v zvezi z zdravjem ljudi. Priprava mora imeti dober prodorno sposobnosti in strupena in ne povzroča alergijske reakcije pri ljudeh in živalih. Eden od najnovejših orodij postal hladna meglica s pomočjo posebne naprave poškropiti.

Tumanoterapiya je prišel k nam iz davnih časov, ko je paket off škodljivih žuželk od hiše, ki uporabljajo dim. Dima in megle so si podobni v svoji strukturi, ker vsebujejo veliko število drobnih delcev vode.V dimu so trdni delci, ki jih sprosti proces zgorevanja. V mestnih stanovanjih in hišah se ta metoda očitno ne navadi - obstaja velika verjetnost požara in hudega dima, ki je prežet z neugodnimi posledicami za prebivalce.

Distribucija hladne megle nad sobo se pojavi z generatorjem. Naprava z visoko močjo lahko zagotavlja vsestransko obdelavo prostorov na katerem koli območju. Proizvajalci predstavljajo svoje potomce kot najučinkovitejši način za zatiranje žuželk. Uničevanje ščurkov z meglo bo zagotovilo 100% rezultat in popolnoma preprečilo tveganje za nove posameznike. Zdravljenje je mogoče storiti tudi v preventivne namene.

Zahvaljujoč tej tehniki je mogoče zagotoviti učinkovit nadzor ne samo s ščurki, temveč tudi z drugimi žuželkami in celo glivnimi formacijami. Na primer, v primestnem območju, kjer so različni škodljivci nenehno posajeni, brezobzirno prehranjuje posevek. Krtače, posteljne žuželke in druga "domača" živa bitja se lahko iztrebijo tudi z obdelavo z megli.

Načelo delovanja generatorja in njegove lastnosti

Funkcionalnost naprave je močno pršenje majhnih delcev insekticida s temperaturo, ki je enaka temperaturi okolja. Vrh izpostavljenosti traja približno štiri ure, ko se strupena snov gladko premika v zraku. Po pršenju se dvignejo do stropa in po nekaj časa počasi počasi padajo. Kapljice se enakomerno poravnajo tudi na najbolj samotnih mestih in na vseh površinah, tako da ne morejo preživeti parazitov.

Zaradi dodajanja določene količine vode raztopini pršila strokovnjaki močno priporočajo, da se sprejmejo ukrepi za zmanjšanje vlažnosti v prostoru.Po obdelavi je vlažnost v stanovanju normalizirana, zato ne smete skrbeti.

Minus veliko insekticidov je delovno intenzivno čiščenje po zdravljenju. Uniči bubašvave z meglo, ki vas bo rešila s to težavo. Kapljice sredstva se hitro sušijo in popolnoma ne puščajo sledi, madežev in madežev na površinah, oblazinjenega pohištva in drugih notranjih predmetov.

Aerosoli, praški, barvice in geli iz ščurkov redko dajejo udarec strele. Uničevanje ščurkov s hladno meglo je v tem pogledu bistveno drugačno - prodiranje strupenih snovi v telo ščurka ali kateregakoli drugega insekta povzroči njeno takojšnjo smrt. Plus, stik okuženega posameznika s sorodniki vodi v njihovo zastrupitev, to pomeni, da ščurin sam postane asistent v tem težkem boju.

Pros z uporabo

Absolutno vsak insekticid je primeren za uničenje ščurkov s hladno meglo. S pomočjo generatorja je mogoče brizgati insekticid znamke, ki vam je všeč, le upoštevati priporočila, navedena v navodilih za uporabo.

Nekateri proizvajalci v navodilih navedejo možnost škropljenja svoje droge z generatorjem. Najbolj priljubljeni so: Forssait, Chlorpyrifos, Xulat, Cypertrin, Tetracin, Microcin, Tetriks. Izbira mora temeljiti na stanju sobe, ki se obdeluje. Z veliko koncentracijo žuželk je morda potrebno ponoviti zdravljenje v dveh tednih, da bi uničili ličinke, ki so se iztegnile iz preostalih jajc.

Zaradi dejstva, da se med obdelavo megle dvigne na strop, postane mogoče iztrebiti ščurke, ki tam lebdijo.Zahvaljujoč generatorju se poraba uporabljenega izdelka znatno zmanjša. Žuželke zelo hitro prehitevajo smrt, zato vam ni treba zapustiti sobe za cel dan ali celo več.

Druge podobne metode

Kombinacija zgoraj opisane metode je obdelava prostorov s vročo meglo. Načelo generatorja se nekoliko razlikuje od prejšnje. Naprava ogreva insekticid in zaradi visokega tlaka agent izstopa navzven v obliki gostega pare. Nato se kondenzira v meglo, ki obdaja prostor. Glavna značilnost metode je delo z dovolj visokimi temperaturami, do 70 ° C.

Ne moremo samo škropiti tekočih snovi, ampak tudi več trdnih snovi. Vroča megla lahko uniči vse velike posameznike in jajca, ki jih položijo. Zaradi visoke temperature se snov hitreje prodre v organizem insektov in ga ubije. Po pršenju se na površini poravna prozorna tanka folija, ki postane past za vseprisotne parazite.

Ta postopek ni samo visoko učinkovit pri nadzoru ščurkov in drugih škodljivcev, ampak tudi z glivami, bakterijami, plesni in virusov. Potem, ko je zdravljenje potrebno le prezračiti stanovanje okoli dve - tri ure za izvedbo mokro čiščenje vseh površin, ki prihajajo v stik z ljudmi in živalmi. Na težko dostopnih mestih je treba mokro čiščenje odložiti vsaj teden ali dva.

Najbolje je, da te dogodke zaupate strokovnjakom. Zahtevo za obdelavo morate oddati le po telefonu ali na spletni strani družbe za zatiranje škodljivcev.