Poznati sprejevi protiv buha za mačke i pravila za njihovu primjenu

Srpanj 2019

Video: IZBACITE ODMAH ovo iz doma, ako zelite srecu (Srpanj 2019).

Anonim

pršilno bolh spreji so učinkovite vsi bolhe se delijo v 2 skupini. Nekateri se uporabljajo za predelavo živalske dlake, drugi pa se uporabljajo za delo s prostorom. Prva skupina vsebuje snovi, ki so varne za mačke, nimajo permetrina. V drugi skupini baloni vsebujejo koncentrirane raztopine, ki zahtevajo pršenje skozi brizgalne pištole in redčenje z vodo.

Znani proizvajalci

Spray iz bolh so precej učinkoviti. S pravilnim zdravljenjem snovi ne vstopajo v želodec in kri živali, zato se je mogoče izogniti zastrupitvi. Ob istem času so bolhe ubitih.

Frontline

Sprejys te blagovne znamke vsebujejo fipronil. Snov ima parazitski vpliv na živce. Za živali je popolnoma neškodljiva. Po aplikaciji fipronil vstopi v lojnice in ne prodre v kri. Rezultat izpostavljenosti bolham traja več dni.

vsebuje fipronil, snov žival je popolnoma neškodljiv

Hartz

Spreji za podjetja vsebuje insekticid tetrachlorvinphos , da bi jih uporabili za mladiče, mlajše od 6 mesecev starosti ne more biti del pršila "Front Line". Sredstva imajo odlično kombinacijo "kakovostne cene". Priprave so primerne za preprečevanje.

Leopard

Zdravilo za mačke domačega izvora.Izdelal podjetje "Agrovetzashchita". Obstaja več različic zdravila: za mlade hišne ljubljenčke, mačke, pse. Kot del sprejev zaprtem permetrin , da jih uporabljajo previdno.

Naši bralci priporočajo!

Da bi se znebili bolh, naši bralci svetujejo Pest-Reject repellerju. Delovanje naprave temelji na tehnologiji elektromagnetnih impulzov in ultrazvočnih valov! Absolutno varno, ekološko sredstvo za ljudi in hišne ljubljenčke.

Več tukaj …

Kot del vpiha "Bari" vsebuje permetrin, zato jih uporabljajo previdno

Pravila za uporabo

spreji za mačke je treba pravilno uporabljajo. Mnogi hišni ljubljenčki se negativno nanašajo na postopek. Ko končate pršenje, bo mačka poskušala lizati drogo. Uporabite razpršila še težje, če živite nekaj mačk.

Pomembno! razpršilcu je manj zastrašujoče za hišne ljubljenčke kot so pločevinke - vzeti na krov.

Veliko bolšji spreji imajo oster vonj, ki trajajo dlje časa. Poleg tega bo živalski plašč videti masten. Še ena točka - za dober učinek je treba v kratkih časovnih presledkih uporabljati večkrat.

Po uporabi sprej proti bolham, bodo hišne lasje videti mastna

  • Torej, z uporabo pršila proti bolham, je pomembno, da sledite navodilom. Pazite, da v formulaciji ni organofosfatov. Predelava je treba opraviti z gobcem.

Ne usmerjajte toka na mačke hkrati. Bolje je, da zdravite svojo roko in obrišite gobec živali. Sledi spray pomeni na telo, trebuh, brado, repa in prstov.

  • Za enakomerno uporabo masirajte telo hišne živali. Če prvič uporabljate zdravilo, se prepričajte, da mačke ne kažejo alergij. Če se to zgodi, se obrnite na svojega veterinarja.

Kontraindikacije

Aerosoli iz bolh so najučinkovitejša zdravila. Vendar imajo eno pomembno pomanjkljivost - toksičnost. Previdno uporabite škropljenje, sicer bodo mačke pokazale neželene učinke. Pri premajhnih, bolnih, brejih ali doječih živalih se ne smejo uporabljati aerosoli. Primerne so le za zdrave mačke, ki pogosto hodijo po cesti.

Morda vas bo zanimalo tudi članek »Izberite blažen šampon za mačko«.

OPOZORILO!

Za hitro odlaganje bolh, obstajajo le tri učinkovite možnosti:

  • Klicanje storitve dezinsekcije (drago);
  • Nakup elektronskega repellerja (1390 rubljev);
  • Kemikalije (sumljivi učinek).

    Preberite več tukaj …

    Načelo sprednje linije (video)

    Varnostni ukrepi

    • Pri zdravljenju drog z bolhami je prepovedano piti, kaditi in jesti.
    • Če ima snov na sluznici ali koži hišne živali, jo izperite s čisto vodo.
    • Rok uporabnosti je označen na embalaži. Praznih posod ne smete ponovno uporabiti, jih je treba zavreči.
    • Uporaba aerosola iz bolh za nastanitev na živalih vodi do zastrupitve hišnih ljubljenčkov.
    • Shranite sredstva za mačke na mestih, ki so daljinsko oddaljene od otrok. Temperatura shranjevanja mora biti 0-30 stopinj.

    Neželeni učinki

    Aerosoli na splošno dobro prenašajo živali, vendar le, če delujejo v skladu z navodili. Draženje in solzenje, pa tudi alergije, ne povzročajo.Aktivne snovi pripravkov ne prodrejo v krvi hišnega ljubljenčka, zato se ne pojavi zastrupitev. Ampak, če se kapljice pršejo v trebuh, počakajte na zastrupitev.

    Aerosoli večinoma dobro prenašajo živali, vendar le, če delujejo v skladu z navodili

    . Mačka ima neželene učinke pogosteje kot psi, saj je njena teža manjša. Tudi njihova manifestacija je močnejša. Zato je treba upoštevati odmerek. O neželenih učinkih je treba omeniti:

    • bruhanje;
    • srbenje;
    • pordelost kože.

    Komentarji lastnikov hišnih

    Blaški aerosoli so dobri, da se rezultat doseže skoraj takoj. Od pomanjkljivosti potrošniki opozarjajo na visoko ceno. V primerjavi z drugimi zdravili - ovratniki, ki dajejo zgolj začasni učinek, šamponi, ki ne pomagajo vedno - zmagovalci pršil.

    Pomembno je pravilno uporabiti zdravilo za mačke. Aplikacija se izvaja na tistih mestih, iz katerih hišne živali ne morejo lizati snovi. Po enem dnevu paraziti popolnoma izginejo. Če zdravite vsaj enkrat na 6 mesecev, bolhe ne bodo obiskale vaše mačke.

    Pravna sredstva za bolha z živalmi (video)

    Uporaba zdravil pri zdravljenju živali pred parazitom je utemeljena. Trenutno je na trgu veliko število zdravil, ki pomagajo hitro rešiti težavo. Vendar, če jih uporabite, ravnajte strogo v skladu z navodili. Od kontraindikacij je treba upoštevati mladost, slabo zdravstveno stanje živali in alergijo na katerokoli sestavino zdravila. Če se pojavijo neželeni učinki, je priporočljivo, da se hišni ljubljenčki prenašajo na veterinarja.