Uporaba sprej clean kući žohara i drugih sredstava za

Srpanj 2019

Video: Suspense: 100 in the Dark / Lord of the Witch Doctors / Devil in the Summer House (Srpanj 2019).

Anonim

Različni pravna sredstva zoper ščurki pojavijo na trgu z neverjetno hitrostjo. Eno zdravilo se spreminja z drugo. Nekateri se dolgo časa zadržujejo v prodaji, drugi pa izginejo brez sledi. Za eno ne drago, vendar učinkovito pripravo ruske proizvodnje, je mogoče pršiti Clean hišo iz ščurkov. Družina ščurki, z visoko stopnjo samoohranitve, stoično traja vse kemične napade, še naprej množijo še več.

Kaj je ovira pri vzreji ščurkov v stanovanju? V imenih drog in podjetij, ki jih proizvajajo, lahko pride do zmede. Zato, ker nimamo zadostnih informacij o učinkih tega ali tega zdravila, je zelo težko izbrati primeren gel. Preverite njen učinek šele po nanosu.

"Čista hiša" je univerzalna medicina in je namenjena nevtralizaciji vseh zajedavcev v hiši. Na voljo je v obliki aerosolnih pločevink in prahu. Za večji učinek zdravljenja v prostoru je priporočljivo uporabljati oba pripravka hkrati.

Možnosti gradnja

Orodje je na voljo v aerosol in pripravljen za uporabo, ki ste jo pravkar pretresite lahko dobro. Sestava aerosola je sestavljena iz dveh kemičnih elementov - tetrametrina in cipermetrina. Te komponente, kadar se uporabljajo skupaj, povzročajo nevralno-paralitične učinke insektov, v katerih umrejo.

na ustreznem pripravku za pršenje v razpoke v neprijetno mestih, se uporabljajo posebne šobe, ki se prodajajo z aerosolov. Razprševanje je priporočljivo le v zaščitnih gumijastih rokavicah in nujno v respiratorju. Izdelek je precej nevaren za zdravje ljudi in hišne ljubljenčke, zato morate pred uporabo v hiši natančno preučiti navodila, priložena k temu.

Učinek te droge prihaja neposredno v stik z njim na telesu ščurek, kar pomeni, da bi moral biti proces vse verjetni kraji so v habitat, da je podstavek, je razkorak med pohištvom in notranjo radiatorjev, podboji, oblikovali sinus zamudnike ozadje. Če želite to narediti, morate uporabiti prah "Clean House", ga raztresati v krajih, kjer lahko živite in zbirate ščurke. To bo pomagalo uničiti žive žuželke in njihove mlade živali, ki se bodo pojavile iz preostalih preostalih jajc.

Značilnosti in namen pripravka

Clean House Cleaner je ruski razvoj in se proizvaja v Rusiji. Ta škropilnik ima 4 razreda nevarnosti, kar pomeni, da je izdelek malo strupenega in ne predstavlja velike nevarnosti za zdravje ljudi. Zato ga je mogoče prosto uporabljati v vsakdanjem življenju.

To je mogoče koristno uporabiti ne le proti prebivalstvu švabu, ampak tudi z drugimi žuželkami, ki so že umeščeni v domu. Z lahkoto uniči bedbake, bolhe, mravlje in druge škodljive žuželke. Tako se učinkovito spopada z vsemi domačimi škodljivci.

Operacija je

Ta objekt je sestavljen iz dveh strupenih spojin - cipermetrin in tetrametrin.Obe snovi imata živčno-paralitični učinek na telo ščurkov in drugih žuželk, ki se dopolnjujeta. Če tetrametrin deluje na živčne impulze, ki gredo v mišična vlakna in jih blokira, zato delajo z nenadnimi prekinitvami, ki povzročajo paralizo in nato smrt insekta. Ta cypermetrin deluje enako kot tetrametrin, hkrati pa povečuje njen učinek.

V pršilu, ki se uporablja proti ščurkom, vsebuje piperonil butoksid, kar lahko poveča učinkovitost pripravka in s tem izboljša učinkovitost strupov.

Razlike v pripravkih

Sredstva Čista hiša v prahu ima močnejši in hitrejši učinek na ščurke kot aerosol ali gel, vendar je bolj strupena. Verjame, da je to bolj strupeno in nevarno za osebo, ki bi lahko imela nekaj slabega od njega. Prav tako je prah manj primeren za uporabo, saj ga je treba pred obdelavo stanovanja razredčiti, zato ni primerno, da zapolnijo vrzel med pohištvom in podlage.

Spray in gel sta manj strupeni in primerni za delo. Toda za razliko od razredčenega praška, njihovo trajanje izpostavljenosti žuželkam ni dovolj dolgo. Pred začetkom vaba v žuželke je potrebno izračunati porabo zdravila na m² stanovanj. Če gre za vprašanje preganjanja žuželk z aerosoli, bo za eno plastenko dovolj stanovanje približno 80 m². Prašek je poplavljen z vodo in raztopljen v izračunu - 1 liter - 10 gramov.

Za vabo v ščurki je najbolj priporočljivo uporabljati aerosol ali gel, z njimi pa je lažje sanirati v zaprtih prostorih in njihova poraba bo manjša od tiste, ki je potrebna za uničenje bedbugov.

Kontraindikacija in nevarnost

Proizvajalci sodobnih pripravkov za uničevanje domačih žuželk vedno bolj obravnavajo dva dejavnika - kontraindikacijo in nevarnost. Danes je človekova varnost na prvem mestu. Zato se koncentracija strupov v aerosolnih pločevinkah izračuna tako, da pri pravilni uporabi ne more povzročiti znatne škode za osebo. Hkrati mora biti strup dovolj za strup ščurki.

Čista hiša ima četrto stopnjo nevarnosti, in če pride na kožo, se lahko pojavi neprijetno draženje. Ko v notranjosti dihal, kapljice aerosola povzročijo kašelj ali močno kihanje. Če pride do zaužitja, lahko oseba doživi splošno slabo počutje, slabost in šibkost. Če ste nagnjeni k alergičnim napadom, bolnikom z astmo in znaki drugih bolezni dihalnih poti, je bolje, da ne začnete s sanacijo prostorov.

Ne pozabite, da razpršena v prostor pomeni iz aerosolne posode, se lahko usede na hrano. Zato je pred brizganjem treba pakirati v zapečateni paket in varno skriti. Najvarnejši kraj za rezervacije je hladilnik, v skrajnem primeru pa tudi balkon.

Prednosti Clean House

Naštejmo vse prednosti pasta, aerosolov in prhe Clean house.

  1. Želena učinkovitost pasti je že vidna po prvih urah obdelave. Škornji ščurkajo v dveh dneh, in če poleg uporabe praška ali gela, so se na novo pojavili iz predhodno določenih jajčec posameznikov, ne morejo trajati dlje. Ker je po rojstvu njihovega telesa precej šibko, za njih dovolj celo minimalen odmerek strupa za umiranje.Popolnoma se znebite ščurkov v hiši lahko v 14 dneh, to je dobra ovira za vzrejo žuželk.
  2. Precej dostopno orodje. Lahko ga kupite v vseh kemičnih trgovinah in veterinarskih lekarnah. Obstaja možnost naročanja na internetu.
  3. Enostaven za uporabo aerosoli in pasti. Za nekatere uporabnike je prašek težko razdeliti v določeno koncentracijo, z uporabo razpršilca ​​ali gela "Clean House" ni problemov, so proizvajalci predhodno poskrbeli za njih.
  4. Spray je mogoče predelati in oblazinjeno pohištvo, ne pušča sledi po sanaciji.
  5. Ni neprijetnega posebnega vonja. Po kratkem prezračevanju hitro izhlapi in vam omogoča, da se počutite udobno po sanaciji.

Slabosti pripravkov Čista hiša

Pitfalls Čista hiša deluje kratek čas. Zato bodo po nekaj časa ščurki, ki so preživeli ali prihajali od sosedov, živeli in razmnoževali. To pomeni, da bo kmalu potrebna ponovna sanacija. Zato je treba za odpravo teh pomanjkljivosti uporabiti pršilo in gel Clean house s praškom ali drugim sredstvom, ki trajno vpliva na žuželke.

Za namene preprečevanja je po sanaciji najbolje, da uporabite posebne pasti ali vabe z dodatkom borove kisline - to je dobra ovira za razmnoževanje žuželk. Potem bodo preživeli zdravili, pa tudi insekti, ki so prišli spet s sosedov, poginili v pasti ali pa se zastrupili z strupom. Najboljša sredstva za ščurke, razen Spray Clean House, sta past Taiga in gel Exil.

Pasti Taiga vsebuje posebno vabo z insekticidom. Insekti lezijo tam, jedo strup, nato se vrnejo v kolonijo in tam že okužijo verigo drugih insektov. Trap Taiga deluje brezhibno in takoj lahko takoj zastrupljaš celotno kolonijo ščurkov, ki so se naselili v stanovanju.